homevoordelen Stelcon®referentiescontactdownloads
ZOEKEN
TOEPASSINGEN
bedrijven/industrie
land- & tuinbouw
openbare ruimte
residentieel
PRODUCTEN
N-platen
B-platen
afwatering
materieel
VERKOOP/VERHUUR
PLAATSING
nieuws
De Munt bouwt tijdelijke schouwburg op terreinen Tour & Taxis
Deze week plaatst onze legploeg ca. 1.500 m˛ Stelcon N-platen uit de verhuur voor de tijdelijke accommodaties van De Koninklijke Muntschouwburg op de terreinen van Tour & Taxis te Brussel. De verbouwingen aan de hoofdgebouwen van De Munt duren vermoedelijk nog tot eind dit jaar, tot dan vinden de meeste concerten en voorstellingen in een mega-grote tent plaats.
   
nieuws
Stelcon® België met Manager TV op Kanaal Z
Klik op onderstaande afbeelding om onze reportage op Manager TV te bekijken en ontdek op deze manier de vele voordelen die Stelcon biedt!

nieuws
Stelcon® België opent haar deuren voor het grote publiek
Iedereen is van harte welkom op de terreinen van Stelcon® België in de Schrijnwerkerslaan 8 te Temse op zondag 27 september van 10u tot 17u.
Wij demonstreren dan o.a. hoe eenvoudig en snel de Stelcon® platen te plaatsen zijn. Uiteraard kan u als bezoeker al onze platen ter plaatse bekijken. Naast Stelcon® België kan u op dezelfde locatie nog kennis maken met Stevens-April vervoer en Stalenrijplaten.be. Verder nemen nog een 20-tal andere bedrijven in Temse deel aan deze lokale Openbedrijvendag.
Meer info vindt u op www.ondernemend-temse.be of download de flyer in pdf
Tot dan!
nieuws
Winnaars gratis tickets zandsculpturenfestival Oostende
Volgende volgers kunnen via een mail naar info@stelcon.be hun postadres doorgeven uiterlijk vrijdag 10 juli 2015 om 12u, ze krijgen elk twee gratis tickets opgestuurd voor het zandsculpturenfestival 'Frozen Summer Fun' te Oostende : Emmy Van Goethem, Kimberly Goeman, Kurt Egghe, Kristof De Ruysscher, Wendy Piessens, Raf Verheyen, Evy Van Hemelryck, Didier Rosseneu, Veronique Van Goethem, Johan Claes, Marijke Janssens, Marc Bracke, Stijn De Lille, Melissa Van den Brande, Bert Baeck, Annelies Timmers, Philip Van Raemdonck, Nathalie Steyaert, Magda Dumez, Peter Heirman; Jurgen Vervoort, Bart De Clerck, Isabelle Geenens, Andre Van Geertsom & Jan D'hooge. Veel plezier ermee!
Iedereen kan ons uiteraard (blijven) volgen via volgende social media kanalen (klik op links): facebook - twitter - instagram - linkedin

nieuws
Stelcon® België geeft 50 gratis tickets weg voor zandsculpturenfestival
Ook dit jaar doen de organisatoren van het zandsculpturenfestival te Oostende een beroep op Stelcon België voor een tijdelijke verharding op het strand met de Stelcon prefab betonnen vloerplaten. Het thema dit jaar is “Frozen Summer Fun” van Disney; Frozen vertelt het verhaal van prinses Anna die op een spannende reis gaat met Olaf en Sven om haar ijskoude zus Elsa op te zoeken, die met haar ijzige krachten het Koninkrijk van Arendelle heeft bevroren.
Alle info via www.zandsculpturen.be - nog tot 6 september aan het strand te Oostende.
Stelcon België geeft 50 gratis tickets (25 x 2 tickets) weg voor wie één van onze social media (facebook - twitter - instagram - linkedin) volgt, loting op woensdag 8 juli.

nieuws
Mechelen en Stelcon® in beweging
In Mechelen voert de THV Stamechelen ingrijpende aanpassingen door in de infrastructuur rond het stadscentrum. Doel is de doorstroming van alle verkeersmiddelen te optimaliseren met een gecoördineerde aanpak. De bruggen worden gebouwd met Stelcon® N-platen uit de verhuurdienst van Stelcon® België als ondergrond, om een degelijke werkvloer voor alle belastingen te garanderen, en bij het ter plaatse manoeuvreren van de brugelementen door speciale SPMT-voertuigen van Sarens. De Stelcon betonnen vloerplaten van 2x2m worden door de plaatsingsdienst van Stelcon® België meerdere malen verplaatst van de éne bouwwerf naar de andere te Mechelen hiervoor.
  
nieuws
Uitbreiding parking Tyne Cot Cemetery in Passendale met Stelcon® België
In opdracht van de gemeente Zonnebeke heeft Stelcon® België de parking van de Britse militaire begraafplaats Tyne Cot Cemetery uitgebreid met ca. 1.250 m˛. De 100-jarige herdenking van de Eerste Wereldoorlog brengt een groter aantal bezoekers op de been, daarvoor diende snel een extra degelijke busparking aangelegd te worden die onmiddellijk in gebruik kon genomen worden, en later eventueel ook eenvoudig kan weggenomen worden. Ondanks 5 oude bommen die tijdens de werken gevonden werden, kon de job toch tijdig opgeleverd worden.
foto: bron Wikipedia
foto: bron Wikipedia   
nieuws
Brouwerij Lindemans verhardt opnieuw met Stelcon® België
In Vlezenbeek brouwt de familie Lindemans reeds 6 generaties en bijna 2 eeuwen o.a. Kriek, Geuze, Framboise, Cassis, etc. Dat die bieren gesmaakt worden blijkt uit de nieuwe uitbreiding van de brouwerij voor maar liefst 15 miljoen euro aan productie- en opslagruimte, en opnieuw mag Stelcon® België voor de buitenverharding de Stelcon® N-platen met metalen hoekomranding leveren en plaatsen. Dat smaakt naar meer!
nieuws
Betongids: Stelcon® vloerplaten winnen nog altijd terrein
Naar aanleiding van “Concrete Day”, een jaarlijkse vakdag voor specialisten in betontechnologie te Brussel, gaf het vakblad Bouwkroniek een beursgids uit met de laatste trends en topics.
Daarin hebben ze het in een artikel onder meer over het nog steeds stijgende aantal toepassingen met Stelcon® vloerplaten als verharding.
Stelcon® België is daar trots op, en kan dit enkel beamen!
nieuws
Stelcon® België actief op Brussels Airport
Brussels Airport is gestart met ingrijpende bouwwerkzaamheden aan onze nationale luchthaven.
De verbinding tussen de passagiersterminals I & II, die nu nog ondergronds is, komt bovengronds na de nieuwbouw. Tevens worden beide terminals uitgebreid met enkele extra pieren. Om de bouwmaterialen en het werfmaterieel veilig te stockeren werd in overleg met de aannemer gekozen om hiervoor gebruik te maken van de Stelcon© betonnen vloerplaten. Gezien het tijdelijke karakter worden de ca. 2.500m˛ Stelcon© N-platen gehuurd, met de voordelen en de degelijkheid van een definitieve betonnen verharding. Stelcon® België staat in voor het ganse project, naast de verhuur zijn dat o.a. ook de aan- en afvoer, de voorbereidende grondwerken, de plaatsing, etc. Hierbij wordt rekening gehouden met de strenge veiligheidsvoorschriften die van kracht zijn voor werken op en naast de taxi-banen van de vliegtuigen.

foto's: onze mensen en machines in actie met de vliegtuigen in de achtergrond
    
nieuws
Google kiest voor Stelcon® België
Voor de afwerking van haar gloednieuwe datacenter in Saint-Ghislain bij Bergen koos Google voor Stelcon® platen als verharding van de esplanade die de ingang van het gebouw siert.
De site in Saint-Ghislain huisvest één van de drie Google-datacenters in Europa. Wereldwijd telt Google slechts 13 zulke datacenters. De installatie in België is de nieuwste en tevens modernste in dit rijtje. Het Belgisch datacenter is trouwens het eerste in de wereld dat werkt zonder energieverslindende koelsystemen, maar met koelwater dat ze uit het nabij gelegen kanaal oppompen. Het water dat ze na koeling lozen, is properder dan bij het oppompen.
Stelcon® België leverde en plaatste, in onderaanneming van hoofdaannemer Viabuild, Stelcon® platen en -afwatering (verholen goten) op deze esplanade van meer dan 1.400 m˛. De ontwerper koos hier voor een combinatie van verschillende formaten en kleuren (betongrijs en antraciet) van onze N-platen zonder hijsgaten. Door deze eenvoudige ingreep werd de esthetiek naar een hoger niveau getild, zonder te moeten toegeven aan de zware eisen die ze voor hun verharding stelden.

link: http://www.google.com/about/datacenters/inside/locations/st-ghislain/

foto: google esplanade in aanleg
nieuws
d'Arta breidt uit met Stelcon® België
d'Arta is een toonaangevend bedrijf in de sector van diepvriesgroenten en kant-en-klare gerechten en koos voor de uitbreiding van haar opslagterreinen in Ardooie voor Stelcon® N-platen.
d'Arta is een bedrijf in volle expansie. Dit vertaalt zich in onafgebroken investeringen in de productiefaciliteiten. Het leverde de onderneming het statuut op van erkend leider inzake automatisering, innovatie en duurzame productie.
Onder het motto 'it's a green, green world' investeert d'Arta in energie-efficiënte machines, zonnepanelen, alternatieve transportsystemen en andere duurzame systemen. Vanuit deze filosofie was de keuze voor Stelcon® snel gemaakt: een duurzame verharding in alle opzichten!
Stelcon® België realiseerde op zeer korte termijn een stapelplaats van ca. 4.000 m˛ en dit tot grote tevredenheid van de klant. Ondertussen koos d'Arta voor een andere stapelplaats opnieuw voor Stelcon®.

link: d'arta
foto's: stapelplaats d'Arta
 
nieuws
Stelcon België • Schrijnwerkerslaan 8 • Industriezone De Zaat • B-9140 Temse • tel 03 771 69 94 • info@stelcon.be
© website powered by PC GRAPHICS WEBDESIGN 2014